Strateško savjetovanje i upravljanje investicijskim projektima

Tražite li pouzdanog suradnika za provedbu investicijskog projekta?

Naš tim iskusnih stručnjaka iznimno je sposoban pružiti sveobuhvatnu pomoć, osiguravajući da se svaka faza vašeg pothvata učinkovito upravlja.

S posvećenošću optimalnim performansama i potpunom predanošću, idealan smo izbor za vaše potrebe investicijskog projekta, povećavajući vidljivost i maksimizirajući uspjeh.

Bilo da imate jasnu ideju o svojoj investiciji ili vam je potrebna pomoć, tu smo da vam pomognemo donositi informirane odluke i stvoriti uspješan projektni plan.

Kao vaš investicijski partner, radit ćemo s vama na identifikaciji vaših potreba i zahtjeva, analizirati izvedivost vašeg projekta i koordinirati njegovu provedbu.

Naš tim stručnjaka iz područja prava, arhitekture, građevine, geodezije, financija i upravljanja EU projektima pružit će vam odgovarajuću uslugu bilo da kupujete, prodajete ili gradite/ulažete u određenu nekretninu, stambenu ili poslovnu.

Investicijski projekti: savjetovanje i upravljanje s Alpha Luxe Group

Naše usluge uključuju:

  1. Pronalaženje prave nekretnine: Nakon što izrazite svoju viziju i potrebe, uložit ćemo sve napore da pronađemo pravu nekretninu za ostvarenje vašeg projekta. Također ćemo analizirati dokumentaciju i, ako je potrebno, urediti pravni status (vlasnički odnosi, potrebne dozvole itd.)
  2. Prikupljanje ponuda za projektiranje i građevinske radove: Pomoći ćemo vam prikupiti ponude za projektiranje i građevinske radove, pregovarati s ponuđačima i pružiti savjetodavne usluge za odabir najpovoljnijeg ponuđača. Također će se provesti studija izvedivosti koja će objektivno prikazati prednosti i slabosti investicijskog projekta te njegove prilike i potencijalne rizike.
  3. Koordinacija investicijske studije: Koordinirat ćemo investicijsku studiju kako bismo prikazali ekonomsku održivost investicije i način njezine provedbe u projektu. Investicijska studija također će odrediti isplativost i prikazati kako se projekt provodi.
  4. Analiza mogućnosti financiranja: Analizirat ćemo prilike za financiranje putem EU potpora, povoljnog kreditiranja, subvencioniranog financiranja ili financijske potpore od strane državnih/regionalnih vlasti.

Investiranje u nekretnine značajna je odluka, a posjedovanje stručnosti i iskustva za navigaciju procesom ključno je.

Maksimalno ćemo se posvetiti vama, raspraviti vaše ideje i potrebe kako bismo pronašli najbolje rješenje u najkraćem mogućem roku.

Ako ulažete u složeniji projekt, kao što su gradnja, rekonstrukcija ili konverzija, stvorit ćemo i upravljati projektnim planom za vas, koordinirati sve radnje i pratiti rokove.

Bit ćemo s vama od početka do konačnog ostvarenja.

U Alpha Luxe Group ne nudimo samo usluge; stvaramo partnerstva temeljena na povjerenju i uspjehu.

Razumijemo složenosti investicijskih projekata i spremni smo biti vaš nepokolebljiv saveznik tijekom cijelog procesa investiranja.

Kontaktirajte nas i zajedno pretvorimo vašu viziju u stvarnost.

+385 52 204 933