Upoznajte naš tim

Marijana Budimir, licencirana agentica za nekretnine | Licenca br. 156/2022

Licencirana agentica za nekretnine i diplomirana pravnica, Marijana Budimir, iz agencije Alpha Luxe Group, Istra, Poreč

Marijana Budimir, licencirana agentica za nekretnine i diplomirana pravnica s položenim pravosudnim ispitom, ima više od 12 godina iskustva u financijskoj industriji.

Njeno područje stručnosti obuhvaća pravne poslove, financijske investicije, nekretninske investicije, pravni sektor te sektor spajanja i preuzimanja (M&A). Njezina ekspertiza i duboko znanje čine je nezamjenjivom članicom našeg tima.

Njezina obrazovna postignuća nadopunjuje MBA Sveučilišta Cambridge i drugim prestižnim programima, uključujući modul o učinkovitom liderstvu na IEDC Bled, certifikatom Silva International, Inc. i drugim sličnim kvalifikacijama. Marijana vodi jednu od poslovnica Alpha Luxe Group, gdje je razvila impresivan portfelj uspješnih transakcija.

Pružajući kompleksne usluge, Marijana vodi klijente kroz proces ulaganja u nekretnine, prilagođavajući svoj pristup njihovim specifičnim potrebama. Njezin rad nije samo posao - to je posvećenost stvaranju trajne vrijednosti za klijente.

Integrirali smo sve ključne aktivnosti na tržištu nekretnina kako bismo vam pružili kompletne usluge na jednom mjestu, čime vam omogućujemo značajnu uštedu vremena i optimizaciju procesa ulaganja u ostvarivanju vaših nekretninskih ciljeva.

Za sve vaše potrebe i pitanja vezane uz nekretnine, obratite se Marijani Budimir, vašem pouzdanom partneru i vodiču.

+385 95 363 1893


Robert Budimir, izvršni direktor i licencirani agent za nekretnine | Licenca br. 196/2019

Robert Budimir, licencirani agent, Alpha Luxe Group, stručnjak za nekretnine, iz Poreča u Istri

S iskustvom duljim od desetljeća u prodaji i poduzetništvu, Robert je postao sinonim za strast, inovaciju i predanost u svijetu nekretnina. Posvećen je pružanju iznimno profesionalne, strpljive i individualizirane usluge, te njegova sposobnost komuniciranja na više jezika omogućava uspješne interakcije s raznolikim globalnim klijentima.

Robert uspješno predvodi tim usmjeren na marketing i prodaju nekretnina, integrirajući najnovije trendove i tehnologije za optimalno zadovoljavanje potreba klijenata. Njegova fleksibilnost i pristupačnost ključni su za izvrsnost naših usluga, a njegovo vodstvo osigurava da svaki član tima dijeli istu posvećenost vrhunskoj usluzi.

Njegova obrazovna postignuća nadopunjuje MBA Sveučilišta Cambridge, programiranje poslovnih aplikacija i web dizajn na Institutu Pro-Anima, certifikat Silva International, Inc., licenca turističkog pratitelja i više. Strast za istraživanjem novih kultura i tehnologija, te njegova predanost kontinuiranom učenju, ne samo da ga drže u toku s industrijskim trendovima, već i obogaćuju našu korporativnu kulturu.

Pružamo vam sveobuhvatne usluge koje se protežu od početnog savjetovanja do finalizacije investicija, uspostavljajući s vama trajne odnose i stvarajući dugotrajnu vrijednost, kako bismo vam osigurali vrhunsko iskustvo u svijetu nekretnina.

Za sve vaše potrebe u vezi s nekretninama, obratite se Robertu Budimiru, vašem pouzdanom partneru i vodiču kroz svijet nekretnina.

+385 95 363 1892