Certificirani arhitekti za rješenja energetski učinkovitog dizajna

Arhitektura je ključna u industriji nekretnina, bilo da prodajete, kupujete ili gradite.

Na primjer, želite li brzo prodati svoju nekretninu, preporučljivo je angažirati arhitekta za pripremu projektne solucije koja će potencijalnim kupcima istaknuti prednosti i mogućnosti nekretnine.

S druge strane, prilikom kupnje, arhitekt može pretvoriti neodgovarajuću nekretninu u vašu željenu nekretninu, dajući vam jasnu ideju može li se nekretnina prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima i procijenjenu cijenu projekta.

Ako želite izgraditi modernu, održivu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i načinu života, naš tim certificiranih arhitekata i suradnika specijaliziran je za izgradnju po najvišim standardima energetske učinkovitosti.

Naši arhitekti posjeduju certifikat za pasivnu gradnju (Certified Passive House Designer) i bogato iskustvo u stambenoj arhitekturi.

Kombiniramo moderno stanovanje i održivu gradnju, oslanjajući se na arhitektonsku tradiciju našeg kraja, kako bismo pružili jedinstveno i funkcionalno dizajnersko rješenje

Arhitektonske usluge pri kupnji nekretnina, Alpha Luxe Group, Poreč

Naše usluge arhitekture uključuju:

 1. Arhitektonsko savjetovanje
 2. Preliminarna studija prostornih mogućnosti
 3. Konceptualna rješenja i projekti
 4. Glavni projekti
 5. Projekti implementacije
 6. Projekti interijera
 7. 3D fotorealističke vizualizacije
 8. 3D šetnja kroz prostor
 9. Studije insolacije
 10. Projekt građevinske fizike
 11. Stručni i dizajnerski nadzor
 12. Procjene troškova za sve struke

Naš interdisciplinarni i integrativni pristup koristi sve potrebne struke za stvaranje kvalitetnog projektog rješenja. Također pristupamo svakom projektu individualno i visoko smo osjetljivi na prirodu i postojeću gradnju.

Također smo pioniri u području BIM tehnologije u Hrvatskoj (Building Information Modeling), koja omogućuje suradnju svih sudionika u izgradnji jednog virtualnog modela, olakšavajući proces dizajna, izgradnje i stručnog i planiranog nadzora.

Kroz 3D vizualizacije možete stvoriti prepoznatljiv arhitektonski koncept s arhitektom u "realnom vremenu" i tako bolje pozicionirati svoju nekretninu na tržištu.

Potencijal vaše nekretnine je neograničen uz pravi arhitektonski dizajn.

Kroz naša inovativna rješenja i iskusnu stručnost, Alpha Luxe Group osigurava transformaciju vaše nekretnine u održiv, moderan i estetski ugodan prostor.

Kontaktirajte nas danas i podignite svoje iskustvo s nekretninama.

+385 52 204 933