Kompletna IT rješenja za turističke objekte

Alpha Luxe Group s lokacijom u Poreču nudi raznolik spektar IT i web rješenja uz suradnju s našim europskim stručnjacima.

Kao specijalisti za nekretnine, svoju strast prema tehnologiji koristimo kako bismo vaše nekretnine opremili najnovijim tehnološkim sadržajima nakon kupnje.

IT podrška za online prodaju nekretnina, Alpha Luxe Group

Naši IT servisi uključuju:

  • Potpunu digitalizaciju poslovanja
  • Planiranje i izvedbu IT mreže
  • Instalacija IT uređaja i WiFi mreža
  • Optimizacija performansi mreže
  • Konzultacije i instalacija video nadzora i alarmnih sustava
  • Instalacija SAT TV i audio tehnologije
  • Konzultacije i instalacija Smart Home sustava za privatne rezidencije, obiteljske hotele i hostele

S iskustvom u detaljnom IT planiranju za urede i objekte namijenjene ugostiteljstvu, pružamo podršku od početnog dizajna do provedbe, uključujući nabavu i održavanje POS sustava i server infrastrukture.

Naš marketinški plan obuhvaća bežične mreže unutar hotelskih objekata koji pomažu u prikupljanju, analiziranju i primjeni korisničkih podataka radi povećanja prodaje. Razvijamo i programiramo web stranice i mobilne aplikacije, a također nudimo sustave video nadzora povezane s mobilnim uređajima te daljinske Smart Home sustave kompatibilne s Google Alexom.

Naša ekipa s bogatim iskustvom, individualnim pristupom klijentu i predanosti inovativnim rješenjima i kvalitetnom servisu pozicionirala nas je kao pouzdanog partnera za vaše potrebe digitalne transformacije.

Kontaktirajte nas za stručnu instalaciju IT infrastrukture, održavanje i inovativna rješenja kako biste poboljšali svoju konkurentnost u turističkom sektoru.

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet!

+385 52 204 933