Nađite idealnu nekretninu uz Alpha Luxe Group, vašu pouzdanu agenciju za nekretnine

Tražite li pouzdanu i uglednu agenciju za nekretnine u Hrvatskoj?

Ne tražite dalje od Alpha Luxe Grupe. Svjesni smo da je kupnja ili prodaja nekretnine jedna od najvažnijih investicija u životu, zbog čega vam pružamo stručne i iskusne profesionalce koji će vas voditi kroz cijeli proces.

  • Prodaja nekretnine samostalno može rezultirati sporom i neuspješnom prodajom. Angažiranjem naše agencije koristit ćete se našim bazom potencijalnih kupaca koji traže nekretninu poput vaše.

Također pružamo potpunu kontrolu nad dokumentacijom, pripremom nekretnine, procjenom tržišne vrijednosti, savjetovanjem, pravnom sigurnošću i administracijom.

  • Ako kupujete nekretninu, potrebno vam je poznavanje pravnih propisa, građevinske struke, arhitekture, energetske učinkovitosti i administrativnih postupaka kako biste donijeli optimalnu odluku. Bez ovih informacija možete naići na nepotrebne troškove i poteškoće prilikom realizacije transakcije.

Angažiranjem naše agencije možete nam vjerovati da ćemo pružiti kvalitetne i sigurne usluge, uključujući savjetodavnu pomoć, prezentaciju nekretnina, pravnu podršku, pripremu dokumentacije i pregovaranje o najboljoj mogućoj cijeni.

U Alpha Luxe Group pristupamo svakom klijentu individualno, bilo da ste strani državljanin ili građanin Hrvatske.

Prednosti angažiranja Alpha Luxe Group, eksperti za nekretnine u Istri

Kupcima nudimo dodatne usluge kao što su:

  • uređenje pravnog statusa nekretnine
  • analiza korištenja zemljišta
  • upravljanje due diligence i procjenom tvrtki
  • organizacija profesionalnog održavanja nekretnine
  • geodetske usluge
  • energetsko certificiranje nekretnine
  • arhitektonske i građevinske usluge

Odaberite Alpha Luxe Group, vašu pouzdanu hrvatsku agenciju za nekretnine, posvećenu pronalasku idealne nekretnine koja će odgovarati vašem načinu života, budžetu i željama.

Kao agencija koja nudi sve usluge na jednom mjestu, upravljamo svim aspektima vaše transakcije s nekretninama, pružajući brži i sigurniji način pronalaska vaše željene nekretnine nego što biste to samostalno postigli.

Saznajte više o našim uslugama. Ne oklijevajte i kontaktirajte nas danas za pomoć u pronalasku vaše savršene nekretnine!

+385 52 204 933