Naša profesionalna priznanja i nagrade

U Alpha Luxe Grupi s ponosom smo članovi nekoliko profesionalnih organizacija, uključujući:

  1. Profesionalnu skupinu posrednika u prometu nekretninama
  2. Udruženje agencija za nekretnine pri Hrvatskoj gospodarskoj komori
  3. Hrvatski nacionalni odbor Međunarodne gospodarske komore - ICC Hrvatska

Kao potpisnici Kodeksa najboljih praksi i poslovne etike u uslugama posredovanja u nekretninama i Pravila poslovanja posrednika u nekretninama, obvezali smo se pridržavati najviših standarda profesionalnosti i etičkog ponašanja u našoj industriji.

Naša predanost izvrsnosti prepoznata je brojnim nagradama i priznanjima, uključujući:

Certifikati Alpha Luxe Group, dokaz kvalitete usluga u nekretninama

Company Wall business

Certifikat kreditne sposobnosti AA+

Zaslužili smo jedan od najboljih kreditnih rejtinga i dobili certifikat o izvrsnosti kreditne sposobnosti. Ovaj certifikat potvrđuje da ispunjavamo sve kriterije i pripadamo vrhu kreditne izvrsnosti.

Nagrađivana agencija Alpha Luxe Group na International Property Awards

International Property Awards

Međunarodne nagrade za nekretnine

Naša tvrtka prepoznata je za izvrsnost u industriji nekretnina s Međunarodnom nagradom za nekretnine. Ova prestižna nagrada svjetski je priznati znak izvrsnosti, i ponosni smo što smo je primili.

Alpha Luxe Group Nekretnine, dobitnik Lifestyle Luxury Award 2020, izvrsnost u Istri

Luxury Lifestyle

Nagrade Luxury Lifestyle

Označeni smo kao jedan od najboljih luksuznih posrednika u nekretninama u Hrvatskoj, prepoznati po našem besprijekornom ugledu, profesionalnom nastupu i majstorstvu.

Lux Life Magazine nagrada 2021 za Alpha Luxe, lidera u luksuznim nekretninama

Lux Life Magazine

Leaders in Luxury Awards

Proglašeni smo Najboljom luksuznom agencijom za komercijalne nekretnine u Hrvatskoj zahvaljujući našem jedinstvenom pristupu luksuznim nekretninama i našem modelu "sve na jednom mjestu" za privatne kupce investitore u nekretnine u Hrvatskoj, Europi i šire.

Alpha Luxe Group, pobjednik Corporate LiveWire Hrvatska 2021/2022 u nekretninama

Corporate Livewire

Nagrade Corporate Livewire Prestige

Proglašeni smo Agencijom godine za luksuzne nekretnine za 2021/22. Sudci su nas pohvalili zbog našeg inovativnog i učinkovitog načina pomoći domaćim i međunarodnim investitorima pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj.

Alpha Luxe Group među Bellevue Best Property Agents 2023, elitne agencije

Bellevue

Najbolji agenti za nekretnine Bellevue

Alpha Luxe Grupa nagrađena je prestižnom nagradom Bellevue Najbolji agenti za nekretnine, što potvrđuje našu predanost superiornim uslugama u sektoru nekretnina u Hrvatskoj. Prepoznati za našu izvanrednu uslugu i duboko poznavanje tržišta, stojimo na čelu industrije nekretnina, osiguravajući optimalna rješenja za naše klijente.

Stalno nastojimo poboljšati naše usluge i ulagati u najnoviju tehnologiju kako bismo bolje služili našim klijentima. U Alpha Luxe Grupi predani smo pružanju izvanredne korisničke usluge i nadmašivanju očekivanja na svakom koraku.

Pomoći ćemo vam pronaći nekretninu vaših snova i učiniti vaše putovanje kroz svijet nekretnina opuštenim i ugodnim iskustvom.

Povežite se s Alpha Luxe Grupom, višestruko nagrađivanom luksuznom agencijom za nekretnine u Hrvatskoj, i doživite našu neusporedivu predanost zadovoljstvu klijenata i izvrsnosti u industriji. Vaša nekretnina iz snova čeka vas.

+385 52 204 933