Pravila privatnosti

ALPHA LUXE d.o.o. (u daljnjem tekstu: ALPHA LUXE) vašu privatnost i razvija tehnologiju koja vam omogućava najbolji i siguran način korištenja interneta. Ovaj dokument odnosi se na web stranicu ALPHA LUXE i upravlja načinom prikupljanja podataka i njihovim korištenjem.

Kako biste nam pomogli u zaštiti vaše privatnosti, molimo vas pročitajte ovaj tekst u cijelosti kako biste razumjeli koje informacije prikupljamo od vas i na koji način ih koristimo. Sva pitanja u vezi povjerljivosti podataka možete poslati na e-mail adresu: info@alphaluxegroup.com

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

ALPHA LUXE prikuplja osobne podatke kao što su e-mail adresa, ime, kućna ili poslovna adresa te telefonski broj. ALPHA LUXE također prikuplja anonimne demografske podatke koji nisu jedinstveni, kao što su dob, spol, sklonosti ili interesi.

ALPHA LUXE također automatski prikuplja podatke o tvrdom disku ili softveru vašeg računala. Ovi podaci mogu uključivati: vašu IP adresu, tip preglednika, ime domene, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Ovim se podacima ALPHA LUXE koristi da bi mogla nuditi svoje usluge, održavati njihovu kvalitetu, te dobiti opće statističke podatke vezane uz korištenje web stranice.

KORIŠTENJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

ALPHA LUXE prikuplja vaše osobne podatke i koristi se njima kako bi održavala web stranicu i pružala vam usluge koje tražite. Vaši se osobni podaci također rabe i da bi vas informirali o ostalim proizvodima ili uslugama koje pruža ALPHA LUXE ili njezine podružnice.

ALPHA LUXE neće prosljeđivati podatke trećim stranama. ALPHA LUXE neće prodavati ili iznajmljivati popise korisnika trećim stranama, osim ako nema vaše dopuštenje.

SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

ALPHA LUXE štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, uporabe ili otkrivanja.

Vaši osobni podaci čuvaju se na serveru kojemu mogu pristupiti samo odabrane osobe i pružatelji usluga.

Druge internetske stranice kojima se može pristupiti putem naših internetskih stranica imaju svoje vlastite izjave o privatnosti i prikupljanju podataka te načinima njihovog korištenja i objavljivanja na njima te ALPHA LUXE d.o.o. ni na koji način nije odgovorna za način i uvjete prikupljanja i obrade od strane trećih osoba.

ZADRŽAVANJE OSOBNIH PODATAKA

ALPHA LUXE će obrađivati vaše osobne podatke samo za vrijeme potrebno za postizanje svrha opisanih u odjeljku „Korištenje osobnih podataka“ te će biti obrađivani dok ne iskoristite svoje pravo na prigovor ili ograničite obradu. Osim gore navedenog, ALPHA LUXE će zadržati vaše osobne podatke za vrijeme potrebno ili dopušteno u skladu s važećim zakonom o zaštiti podataka.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI DJECE

ALPHA LUXE ozbiljno shvaća zaštitu privatnosti djece. Upravljamo web stranicom u skladu sa svim važećim zakonima u jurisdikciji navedenoj u nastavku. Ne prikupljamo osobne podatke od bilo koje osobe mlađe od šesnaest (16) ili, ako je dopušteno mjerodavnim pravom, mlađe od trinaest (13). Djeca mlađa od šesnaest (16) godina ili, ako je dopuštena primjenjivim zakonom, mlađa od trinaest (13) godina, trebaju imati pristanak roditelja/skrbnika prije davanja bilo kakvih osobnih podataka web stranici. Ako utvrdimo da je korisnik ispod ove dobi, nećemo koristiti ni zadržavati njegove osobne podatke bez privole njegovih/njezinih roditelja/skrbnika. Bez takve privole, dijete možda neće moći sudjelovati u određenim aktivnostima. Roditelj/skrbnik može pregledati, ukloniti, mijenjati ili odbiti daljnje prikupljanje ili korištenje osobnih podataka svojeg djeteta ako nas kontaktira na e-mail adresu: info@alphaluxegroup.com odnosno na broj telefona naveden na ovim web stranicama.

SIGURNOSNE PRAKSE

Sigurnost vaših osobnih podataka iznimno nam je važna. Postavili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke postupke kako bismo zaštitili podatke koje prikupljamo. Međutim, zbog ne možemo jamčiti da će informacije pohranjene na web stranici ili na našim poslužiteljima biti potpuno sigurna od neovlaštenog pristupa trećih strana (hakeri). Vaša upotreba web stranice pokazuje vaš pristanak na ovaj rizik. U najvećoj mjeri dopuštenoj mjerodavnim pravom, odričemo se svake odgovornosti za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koju i sve izravne, posebne, neizravne, posljedične ili kažnjive gubitke ili druge štete bilo koje vrste, bilo ugovorne (uključujući i temeljnu povredu), izvan ugovorne (uključujući i nemarnost) ili na druge) koju ste mogli pretrpjeti zbog bilo kakvog gubitka, neovlaštenog pristupa, zloupotrebe ili izmjene bilo kakvih informacija koje pošaljete na web stranicu.

MJERODAVNO PRAVO/JURISDIKCIJA

Za sva pitanja koja se odnose na web stranicu i/ili ova Pravila privatnosti mjerodavno je pravo Republike Hrvatske bez upućivanja na načela međunarodnog prava. Suglasni ste da će isključiva nadležnost i mjesto održavanja bilo kojeg pravnog postupka koji se odnosi na web stranicu i/ili ova Pravila Privatnosti biti u odgovarajućim sudovima koji se nalaze u Republici Hrvatskoj. Ne jamčimo niti impliciramo da web stranice ili sadržaj/materijali na Stranicama prikladni za upotrebu izvan Republike Hrvatske. Informacije navedene na web stranicama koje se odnose na bilo koje proizvode ili usluge primjenjive su samo u Republici Hrvatskoj, te ti proizvodi i usluge možda nisu dostupni na svim lokacijama. Ako se nalazite izvan Republike Hrvatske, vi ste isključivo odgovorni za poštivanje svih primjenjivih lokalnih zakona.

PRIJENOS IMOVINE

Tijekom svog poslovanja, možemo prodati ili kupiti imovinu. Ako drugi entitet stekne ALPHA LUXE ili svu ili gotovo svu našu imovinu, osobni podaci i ne-osobni podaci koje smo prikupili o korisnicima web stranica, mogu se prenijeti na takvu osobu. Također, ako je protiv nas pokrenut bilo kakav postupak stečaja ili reorganizacije, takvi se podaci mogu smatrati našom imovinom i mogu se prodati ili prenijeti trećim stranama.

SALVATORSKA KLAUZULA

Ako bilo koja odredba ovih Pravila privatnosti bude smatrana ili proglašena nevažećom, nezakonitom ili neprovedivom iz bilo kojeg razloga od strane bilo kojeg zakona ili javne politike, takva se odredba ne primjenjuje u onoj mjeri u kojoj je nevažeća ili neprovediva, a ostale odredbe se nastavljaju primjenjivati s punim pravnim učinkom.

IZMJENE I AŽURIRANJA NAŠIH PRAVILA PRIVATNOSTI

ALPHA LUXE pridržava pravo izmjene ili ažuriranja ovih Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Molimo vas da s vremena na vrijeme provjerite sve izmjene ili ažuriranja naših Pravila privatnosti, koja će biti objavljena ovdje i pokazivat će ažurirani datum stupanja na snagu na prvoj stranici Pravila privatnosti ako bilo koje izmjene ili ažuriranja budu izvršena.

ALPHA LUXE pozdravlja vaše komentare u vezi s ovom Izjavom o privatnosti. Ako imate kakvih pitanja/komentara/prijedloga, molimo kontaktirajte nas na . Koristit ćemo komercijalno razumne napore kako bismo brzo odredili i riješili problem.

ALPHA LUXE GROUP d.o.o.

ALPHA LUXE društvo s ograničenom odgovornošću za usluge

Mate Vlašića 17, 52440 Poreč

Radno vrijeme:

Pon-Ned: 9 - 19h

OIB: 69925939724, MBS: 130092679

Registrirano na Trgovačkom sudu u Pazinu, temeljni kapital 20.000,00 kn, plaćen u cijelosti

Članovi uprave: Robert Budimir

Transakcijski račun: IBAN HR27 2340 0091 1110 03017, otvoren kod Privredna banka Zagreb d.d

BIC/SWIFT: PBZGHR2X