Usluge analize korištenja zemljišta

Analiza korištenja zemljišta ključna je usluga koja osigurava maksimalnu upotrebljivost i komercijalnu vrijednost građevinskog zemljišta.

Ova usluga je osmišljena kako bi koristila investitorima i vlasnicima/prodavateljima nekretnina, pružajući detaljan uvid u potencijal zemljišta za gradnju.

Investitori mogu koristiti analizu korištenja zemljišta kako bi procijenili potencijal građevinskog zemljišta i što prije započeli ostvarivati svoje investicijske planove.

S druge strane, vlasnici/prodavatelji nekretnina mogu imati koristi od ove usluge tako što će dobiti jasnu sliku što se može izgraditi na njihovom zemljištu, što izravno utječe na vrijednost zemljišta ili cijenu koju mogu postići na tržištu.

Analiza iskoristivosti zemljišta u Istri, stručni savjeti Alpha Luxe Group

Naša usluga analize korištenja zemljišta uključuje temeljitu provjeru sljedećeg:

  • zemljišne knjige
  • katastarske čestice
  • usklađivanje površina u katastru i zemljišnoj knjizi
  • i detaljan pregled općeg urbanističkog plana (GUP) svakog područja

Također pružamo grafički i tekstualni prikaz za svaku lokaciju te konceptualni dizajn koji pripremaju naši stručni arhitekti.

S našom uslugom analize korištenja zemljišta možete donositi informirane odluke o najboljoj upotrebi vašeg zemljišta i maksimizirati njegovu potencijalnu vrijednost.

Osigurajte najveći povrat na svoju investiciju s našom detaljnom uslugom analize korištenja zemljišta, osmišljenom kako bi otključala puni potencijal vašeg građevinskog zemljišta i olakšala informirano odlučivanje.

Kontaktirajte nas danas kako biste dobili sveobuhvatno razumijevanje mogućnosti gradnje na vašoj nekretnini.

+385 52 204 933