Pravne usluge za transakcije nekretnina - Alpha Luxe Group

Alpha Luxe Group Nekretnine ponosno pruža profesionalne i pouzdane usluge za sve transakcije nekretnina.

Nudimo ključne pravne usluge koje su uključene u agencijsku naknadu, bez dodatnih troškova. Naš pravni odjel specijaliziran je za imovinsko, obvezno, trgovačko i korporativno pravo.

Pravne usluge za transakcije nekretnina, pouzdanost Alpha Luxe Group

Naše pravne usluge uključuju:

 1. Kontrola dokumenata: Osiguravamo da su svi ključni dokumenti uređeni, uključujući izvatke iz zemljišnih knjiga, građevinske i uporabne dozvole, vlasničke listove i katastarske planove.
 2. Pravne konzultacije: Naši pravni stručnjaci pružaju smjernice o suvlasništvu, zajedničkom vlasništvu, nasljeđivanju, opterećenjima i više.
 3. Priprema ugovora: Pomažemo u izradi predugovora o prodaji, ugovora o prodaji i tabularnih izjava za registraciju vlasništva.
 4. Prijedlog za registraciju prava vlasništva: Predlažemo i pokrećemo upis prava vlasništva.
 5. Registracija promjena na nekretnini: Upravljamo i registriramo sve promjene na nekretnini u katastru, uključujući postupke žurnosti.
 6. Prijenos vlasništva: Osiguravamo prijenos vlasništva pružateljima nadstrešnice i komunalnih usluga kao što su struja, voda i komunalije.

Pored navedenih usluga, nudimo i dodatne pravne usluge prema zahtjevu, uključujući:

 1. Pravne konzultacije i dobivanje dozvola: Pružamo pravne savjete i pribavljamo lokacijske, uporabne i druge dozvole za nekretnine i građevinske postupke.
 2. Sastavljanje i analiza ugovora: Analiziramo i sastavljamo ugovore koji se odnose na stjecanje i prijenos ograničenih osnovnih prava na nekretnine, kao što su hipoteke, služnost i građevinska prava.
 3. Zastupanje u postupcima zemljišnih knjiga: Zastupamo vas u svim postupcima zemljišnih knjiga.
 4. Sastavljanje i analiza građevinskih ugovora: Analiziramo i sastavljamo građevinske ugovore.
 5. Sastavljanje i analiza ugovora o najmu: Analiziramo i sastavljamo ugovore o najmu nekretnina, zemljišta ili poslovnih prostora.
 6. Postupci za detaljno ispitivanje nekretnine: Upravljamo operacijama za detaljno ispitivanje nekretnine.
 7. Detaljno snimanje tvrtki: Pružamo usluge detaljnog snimanja za prodaju ili kupnju tvrtki.
 8. Pravne konzultacije i izrada dokumenata: Pružamo pravne savjete i sastavljamo čiste akte, ugovore i prateće dokumente pri osnivanju tvrtki i drugih pravnih subjekata, kao i sve vrste statusnih promjena u tvrtkama.
 9. Potpuna podrška za složene promjene: Pružamo sveobuhvatnu podršku u provedbi složenijih promjena, kao što su spajanja, stjecanja, razdvajanja i preoblikovanja.
 10. Osnivanje tvrtki: Pomažemo stranim državljanima pri osnivanju tvrtki u Republici Hrvatskoj.

Od početnih faza kontrole dokumenata do složenih procesa osnivanja tvrtki, Alpha Luxe Group Nekretnine je uz vas da vas vodi kroz složenosti transakcija nekretnina.

Proširujemo našu stručnost kako bismo ponudili besprijekorno iskustvo i obećavamo partnerstvo koje stavlja vaše potrebe i ciljeve na prvo mjesto.

+385 52 204 933